24.6 C
Belgrade
23/06/21
prodaja opreme za mobilne telefone

ŽELITE DA PIŠETE ZA NAS

Portal Diaspora media group Vam pruža mogućnost besplatne objave Vaše članake.

Budite jedan od naših saradnika koji će našim ljudima u dijaspori doneti najnovije vesti i zanimljivosti iz Srbije i regiona. Pišući za nas imate priliku da podelite svoje sadržaje i na taj način steknete dragoceno iskustvo u radu.

Slanjem vaših tekstova, fotografija i video snimaka, saglasni ste da Vaš sadržaj ne povređuje i/ili ne krši tuđa prava ili zakon. Takođe, dajete nam pravo, da javno objavimo vaš sadržaj na našem portalu i svim društvenim mrežama.

Kao zahvalnost za Vaš sadržaj, postavićemo vaše ime i prezime i potpisati Vas kao autora. Zadržavamo pravo da odaberemo fotografiju ili video za koje smatramo da su najbolji za tekst koji nam pošaljete.

Pre nego što nam pošaljete članak, pročitajte naše uslove u nastavku kako biste bili sigurni da će vaš članak biti prihvaćen:

1. Članci moraju biti originalni i sastojati se od minimalno 300 reči. Ne smeju biti objavljeni nigde drugde.
2. Ograničite formatiranje članka prilikom slanja. Poželjan je običan tekst, bez podebljanih delova teksta ili fotografija u članku, itd. To je posao našeg urednika.
3. Ukoliko želite da promovišete svoju veb-stranicu, proizvod ili uslugu obratite se našem marketinškom timu na marketing@diasporamediagroup.rs 
4. Ukoliko ste iz regiona, koristite isključivo srpski jezik, odnosno ekavicu i latinično pismo. Članak treba da bude otkucan srpskom latiničnom tastaturom (č, ć, š, đ, ž).

* Naša redakcija ima pravo da izmeni naslov ili delove Vašeg članka, ukoliko smatramo da je to neophodno. Radimo lekturu svakog članka pre objavljivanja, kako bi svi detalji i moguće greške bili sređeni.

Ako se sadržaj koji ste nam poslali uklapa u naš sajt, biće odobren i objavljen, bez prethodnog obaveštenja.

Kontaktirajte nas, pišite za nas, učestvujte u osmišljavanju korisnog sadržaja našeg portala. Diaspora media group je u stalnoj potrazi za novim, kvalitetnim i interesantnim člancima.

Ukoliko Vam je lakše, pored kontakt forme članke možete slati na naš mejl redakcija@diasporamediagroup.rs

Radujemo se saradnji!

Forma za slanje sadržaja

    Slažem se sa uslovima korišćenja sajta i dajem saglasnost da se moj tekst i slike objave na portalu Disaporamedigroup.rs.
    Čekirajte polje >>