USPEŠNO ODRŽAN 47. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI) – SEEBBE

0
603

Fokus na bezbednost, tehnologiju i inovacije

CP Security rešenja za 21.vek

Mnogo se dobrih utisaka i novih poznanstava ponelo sa ovogodišinjeg Međunarodnog sajma građevinarstva.

Interesovanje za CP Security inovativne proizvode, pre svega za mogućnost implementacije i način funkcionisanja, ono je čime je bila obojena atmosfera svih dana sajma. Brojni posetioci, od profesionalaca u našoj branši, do običnih ljudi, pokazalo je radoznalost i zainteresovanost za naše proizvode. Pitanja o karakteristikama i prednostima inovativnih rešenja za kontrolu pristupa bilo je mnogo, ali tim je bio pun energije i entuzijazma. Duh CP Security tima je privlačio i medijsku pažnju, zato su bili jedini od svih izlagača od kojih je RTS zatražio izjavu.

Direktor kompanije, Dragan Suhanek, tom prilikom objasnio je o mogućnostima prestižnog, Evva, Air Key ključa, čiji su jedini zastupnici u Srbiji.

Pored Evva proizvoda, koji su jedni od zapaženijih rešenja, jer u svom asortimanu imaju pogodna rešenja kako za kontrolu pristupa poslovnih prostora, tako i za sigurnost lične imovine, kuće ili stana.

Elegantne barijere, Comino proizvođača, privukle su pažnju posetilaca, zbog modernog dizajna i besprekorne funkcionalnosti koje ih karakterišu. Moderna rešenja za kontrolu pristupa, zahvaljujući kompaniji, CP Security group, dostupna su i Srbiji.

Na 47. Međunarodnom sajmu, bila je izložena i My work evidencija radnog vremena, koja je na prethodnom Sajmu građevinarstva odnela pirznanje – Zlatnu povelju iz oblasti inovacija i tehnologije.

,,Ponosni smo na naš program za evidenciju radnog vremena zaposlenih, s obzirom da se radi o inovativnom rešenju, sa preciznom analitikom i apsolutno pouzdanom sistemu, koji je razumeo potrebe današnjeg poslodaca. Evidenciju smo implementirali u mnogim kompanijama, a ono što je zanimljivo, je činjenica da su i manje i veće kompanije prepoznate sve prednosti ovog sistema” – osvrnuo se direktor na sistem evidencije radnog vremena,

Na sajmu je bio izložen i ILOQ – digitalni sistem za zaključavanje. Ovaj proizvod, tvrde proizvođači, zapravo nema konkurenciju u svojoj branši, pošto se radi o jedinstvenom digitalnom ključu, koji ne zahteva izvor napajanja. On se aktivira, koristeći se energijom sa mobilnog telefona, pomoću NFC tehnologije, i to ga, izmedju ostalog, čini vankonkurentnim. Mnogo  je benefita kojim ILOQ, sistem za digitalno zaključavanje, može da se ponosi. Upotrebom ILOQ sistema, unapređujete procese rada, štedite vreme i resurse. Ovaj sistem je izvanredan kada je u pitanju kontrola pristupa kod udaljenih lokacija.

Na štandu su nas dočekali ljudi iz Evva kompanije, kao i regionalni menadžer iz kompanije Cominfo – koja je lider u Evropi, kada je u pitanju proizvodnja modernih barijera i turniketa. Ispred kompanije Gantner, dočekao nas je regionalni menadžer, koji je prepoznao ogroman potencijal Ganter ormarića, odnosno, digitalnih brava, u našim banjama, hotelima, ali i SPA i fitner centrima, nadovezujući se na podatak da je oko 70 % evropskog tržišta pokriveno Ganter sistemima za kontrolu, te da će se u Srbiji tek desiti ekspanzija ovakvih sistema.

Svi pomenuti brendovi uveliko posluju na ovdašnjem tržištu, posredstvom CP Security kompanije, koja je eksluzivni zastupnik za Srbiju, ovih brendova, za kontrolu pristupa i bezbednost. Pored pomenutih Evva rešenja, ILOQ sistema, Cominfo barijera i turniketa, u ponudi ove firme, nalaze se još i Regula, uređaji za verifikaciju dokumenata, vozila, oružja i hartija od vrednosti.

Direktor kompanije, Dragan Suhanek, na ovogodišnjem sajmu najavio i saradnju sa novim brendovima, poput Gunneba i Salta. Gunnebo je prepoznatljiv švedski brend, svedski lider na polju sigurnosnih skladišta, tzv “safe storage” za proizvodnju i implementaciju sefova.

Da li ste prepoznali potrebu, da u vašoj kompaniji postoji potreba za identičnim rešenjima, poput evidencije radnog vremena, digitalnim ili master ključem, hotelskim karticama ili implementacijom sefova? Za besplatnu konsultaciju sasvim je dovoljno da ih kontaktrate putem email adrese, i dobićete sve predloge ili eventualna rešenja za vaše probleme. CP Security posluje duže od sedam godina kao lider u oblasti rešenja za kontrolu pristupa, o čemu govore mnogobrojni realizovani projekti i saradnje koje su u planu. Sedište ove kompanije je u Beogradu, na Pančevačkom putu, gde se nalazi i show room svih proizvoda. CP Security proizvode možete videti i na društvenim mrežama, na Linkedinu, Instagramu i Facebooku.

CP Security group, Pančevački put 47.

Kontakt telefoni:

+381 11 41 20 510

+ 381 64 657 73 41

Email:  info@cpsecurity.rs