Zahvalnost diaspore i otadžbine za 3 decenije profesionalne usluge, DRNDA Požarevac, Srbija

0
1023
DRNDA DOO POZAREVAC

Na iniciajtivu mnogobrojnih naših čitaoca iz diaspore i matice, posetili smo preduzće DRNDA DOO u Požarevcu. Razlog tome je gotovo tri decenije uspešnog rada i profesionalne usluge koje ovo preduzeće godinama pruža. U trenutku kada se desi da je potrebna usluga transporta preminule osobe, širom Evrope, sveta ili u Srbiji, mnogima je prva asocijacija da se jave pogrebnom preduzeću Drnda. Sreli smo gospodina Milana Mihajlovića, direktora i u ime mnogih, pružili mu ruku zahvalnosti i čestitke za višedecnijski uspešan rad.

Međunarodne pogrebne usluge, prevoz pokojnika i pogrebna oprema na jednom mestu, to su usluge koje se realizuju od osnivanja firme 1994.g.

prevoz pokojnika

U trenucima žalosti za pokojnikom s punim poverenjem mnogi su se oslonili na Drnda Internacional pogrebno preduzeće jer njihovo iskustvo i odanost plemenitom zadatku kao i razumevanje u tim teškim momentima bilo presudno da poslednje trenutke i oproštaj sa voljenom osobom ožalošćeni provedu u miru i sigurnosti da će sve biti obavljeno po želji porodice i protokolu. Njihovo veliko iskustvo proizlazi iz dugogodišnjeg rada u ovoj delatnosti, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, iz Evrope i celog sveta ka Srbiji i regionu ex YU.

prevoz pokojnika
Više informacija na www.drnda.com
Tekts i foto pripremili: Mile Grozdanić i Miša Ćirić, www.diasporamediagroup.rs, 16.04.2021. Požarevac, Srbija