Wellness na kraljevskom nivou, centar KOVILJE, SB Banja Koviljača

0
996

Povodom lekarske slave SVETI VRAČI – Sveti Damjan i Kozma, razgovarali smo sa gospođom Marijom Nikolić koordinatorom Wellness and Spa centra KOVILJE u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača i gospodinom Predragom-Peđom Filipovićem međunarodno priznatim stručnjakom, edukatorom i osnivačem Wellness Academy WAPF iz Beograda, 14.11.2022.g., www.banjakoviljaca.rs

Wellness centar Kovilje je smešten u velelepnom zdanju Kupatila Kralj Petar I, na više od 1500 m2 površine,  opremljen je sa dva bazena – spoljašnim i unutrašnjim, dve saune, fitness centrom, bazen barom i ostalim propratnim sadržajima. Kupatilo u kojem se nalazi poseduje dugu tradiciju i s pravom nosi epitet kraljevsko jer je ugostilo brojne velikane pa i samog monarha za kojeg je izgrađena specijalna kada, dok su bazeni bili namenjeni za ostale banjske goste.

Moderni i savremeno opremljen wellness centar Kovilje postoji od 2007. godine i predstavlja pod-brend Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača. Za dobro raspoloženje i vrhunsko uživanje gostiju brine stručni tim terapeuta posebno kvalifikovanih za pružanje usluga masaže i brojnih drugih tretmana koji se primenjuju u ovom wellness centru. Najkvalitetniji preparati, najsavremenija tehnologija i vrhunska usluga je ono što se u ovom wellness centru pruža svakom korisniku. Na usluzi u svakom trenutku je i konsultacija medicinskog tima lekara specijalista, a sve u cilju dostizanja maksimalnog ugođaja i povoljnog efekta tretmana na zdravlje svakog gosta.

Wellness centar Kovilje pomoći će Vam da se uspešno pripremite, da upoznate sebe i definišete ciljeve kojima stremite, a ljubazno i visoko profesionalno osoblje učiniće sve za vaš zdrav i lep izgled. Ovde ćete naučiti da se brzo i lako opustite i regenerišete, da osetite dobrobit aktivnog odmora i prikupite snagu za izazove koji su pred Vama. U ovom centru ne poboljšavate samo vaše zdravstveno stanje, već stičete novi stil života koji vam donosi fizičko i mentalno blagostanje.

U okviru usluga koje se nude su brojni pojedinačni sadržaji, mini paketi, anti-age tretmani Nega duše i tela i wellness programi Umetnost zdravlja i lepote. Obilje sadržaja i stručno osoblje omogućavaju gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke negujući svoje telo i duh. U ovakvoj oazi mira zaboravljate na svakodnevne probleme i čuvate Vaše zdravlje a za vreme koje ovde provedete, zaboravićete na ono što vas zabrinjava i opterećuje. Uz muziku, svetlost sveća, miris aromatičnih ulja, podarite sebi iskustvo savršene relaksacije, obnovite životnu energiju i uspostavite ravnotežu tela i duha …

  • Specijalna bolnica za rehabilitaciju, Park br.4, 15316 Banja Koviljača
  • +381 (0) 15 818 270
  • info@banjakoviljaca.rs

…………………………………………………………………………………………………..

Realizacija video reportaže: www.diasporamediagroup.org i www.diasporagroup.org

Produkcija: www.citymarketingservice.com, Beograd, Srbija

Mile Grozdanić i Miša Ćirić