U POSETI KOMPANIJI GALEB ŠABAC

0
2686
Redakcija „DMG news“ posetila je kompaniju „Galeb“ u Šapcu, koja jeste i biće ekonomski ponos Srbije, spoj velikog entuzijazma osnivača, rada, znanja, iskustva, inovacija i preduzetništva. Proizvodi kompanije „Galeb“ prisutni su na svim kontinentima. Hvala gospodinu Radetu Veselinoviću osnivaču i predsedniku Galeb group na vrhunskom profesionalnom i ljubaznom prijemu i njegovim kolagama koji su nam predstavili METALPACK i novi proizvodni program GPS za praćenje vozila i fiskalne kase prepoznatljive po primeni širom Srbije i sveta. Na fotografijama snimljenim u sedištu kompanije u Šapcu, uz gospodina Radeta Veselinovića, gospodin Zoran Ostojić iskreni patriota i promo-ambasador privrede, kulture, sporta i viteške tradicije Srbije, gospodin Stojan Ivković direktor preduzeća proizvođača kafe brenda „Moja kafica“, gospodin Mile Grozdanić direktor marketing firmi www.citymarketingservice.com i www.dzentlmen.rs i Miša Ćirić www.diasporagroup.org Serbia and World export marketing and trade. Inforamacije redakcije slede u nastavku.
1. GPS praćenje vozila – kompletna briga o vašem voznom parku!
Galeb je najveći srpski proizvođač i lider u primeni GPS sistema za satelitsko praćenje vozila na teritoriji Srbije i regiona, što dokazuje baza od preko 10.000 aktivnih pravnih lica i preko 35.000 vozila u sistemu!
Sistem pruža kompletno rešenje za praćenje vozila I kontrolu troškova voznog parka, kako pravnim tako i fizičkim licima.
Korisnicima usluga obezbeđuje:
– praćenje vozila u realnom vremenu,
– kontrolu niza parametara statusa motora,
– veću bezbednost posade i vozila,
– signalizaciju neovlašćenog guranja i podizanja vozila,
– analizu niza izveštaja vezanih za istoriju kretanja i drugo.
GPS satelitsko praćenje vozila ima široku primenu u prevozu robe i putnika, taksi udruženjima, rent-a-car firmama, građevinskim i brodskim kompanijama, poljoprivrednim gazdinstvima, osiguravajućim kućama, naftnim kompanijama, železničkom transportu, lizing prodaji kao i u praćenju vozila i plovila fizičkih lica.
Mape kao i sam softverski paket redovno se ažuriraju i unapređuju. Izveštaji koje nudi sistem se prilagođavaju prema potrebama krajnjeg korisnika i automatizuju do nivoa, da nije potrebno dodatno radno angažovanje klijenta, za održavanje aplikacije. Jednostavno, svaki izveštaj po definisanim zahtevima, stiže putem e-mail-a ili notifikacija na adrese koje VI izaberete.
Za detaljnije informacije I zakazivanje prezentacije sistema, kao I zakazivanje besplatnog testnog perioda, možete se obratiti putem e-mail-a: gpstim@galeb.com ili na telefon: +381 15 367 777.
Fiskalni uređaji – srpski brend za ceo svet!
Galeb se kao proizvođač fiskalnih uređaja, od samog početka fiskalizacije nalazi na prvom mestu po broju prodatih fiskalnih uređaja i apsolutni je lider u Srbiji, sa prodatih preko 130.000 uređaja. Prodaja fiskalnih uređaja, pored 7 poslovnica (Beograd, Novi Beograd, Šabac, Novi Sad, Čačak, Kragujevac i Niš) se obavlja i preko 150 ovlašćenih distributera širom Srbije.
Ključnu ulogu u plasiranju uređaja na tržište ima i jaka servisna mreža, gde je opremljenost i obučenost servisera, nešto čime se GALEB ponosi. Rezultat svega navedenog su aktivnosti na terenu 24/7, gde kupac ima potpunu sigurnost u kvalitet celokupne usluge.
Po fiskalnim kasama GALEB je poznat i van granica Srbije, čak do daleke Afrike.
S obzirom na raznolikost uređaja u asortimanu, od kioska, preko apoteka, benzinskih pumpi do velikih supermarketa, GALEB nudi rešenja „ključ u ruke“, za kompletno opremanje maloprodajnih objekata.
Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-mail-a: fiskalne.kase@galeb.com ili na telefon: +381 15 367 778.
Fotografije i tekst za „Diaspora media group“, Mile Grozdanić i Miša Ćirić ( DMG news Serbia and World)
Informacije za kompaniju na http://www.galeb.com