Turistička organizacija opštine Mali Zvornik na 44. medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu

0
788

Tradicionalno predstavljanje na Sajmu turizma

Svoju jedinstvenu i bogatu turističku ponudu opština Mali Zvornik predstavio je na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, od 23. do 26. februara, u hali broj 4. beogradskog sajma.

Posetiocima su prezentovani prirodni potencijali i lepote Malog Zvornika i okoline, kulturno nasleđe ovog kraja, manifestacije, domaća radinost, lokalna gastronomija, kao i istorijske znamenitosti „Podzemni grad Karađorđevića” i arheološki lokalitet „Orlovine”.

Za prezentaciju je zadužena Turistička organizacija opštine Mali Zvornik, koja je za ovu priliku pripremila različit interesantan promotivni materijal, koji će deliti učesnicima manifestacije, kao i zanimljive eksponate, u vidu makete katamarana i mosta Kralja Aleksandra I Karađorđevića, u nameri da posetiocima približi i dočara atraktivnu turističku ponudu opštine Mali Zvornik.

Uz veliko interesovanje medija direktorka Turističke organizacije, Marica Lukić, pozvala je učesnike, goste sajma, predstavnike privrede, gradjana Srbije, dijaspore, regiona i celog sveta da posete  Mali Zvornik i saznaju više o svemu što ova lokalna zajednica ima da im ponudi.