Salaš Đorđević Prepoznatljiv, jedinstven, a različit…

0
861

Na 43. Međnarodnom sajimu turizma na Beogradskom sajmu od 24. do 27.03.2022.g.,

17. međunarodnom sajimu HORECA opreme i

12. Međunarodnom BeoWine sajimu vina 25-26.03.2022.g

Predstavljamo vam sjajni Salaš Đorđević Prepoznatljiv, jedinstven, a različit…

Salaš Đorđević u svom sastavu ima restoran za 250 osoba, Ribarsku kuću (koja može da primi unutra do 30, a napolju 80 osoba), sa pontonom koji daje posebnu draž čitavoj okolini.

Tu je slavska kuća kapaciteta do 50 osoba. Sve navedeno je pogodno za sve vrste događaja, kako privatnih – venčanja, svadbe, rođendani, krštenja, tako i poslovnih – teambuilding, seminari…

Salaš radi na principu ugovorenih događaja gde mi pripremamo hranu i piće, ali radi i na principu iznajmljivanja prostora. Svakako, sastavni deo ponude salaša je i otvorena dvorišna terasa kraj bazena koja može da primi preko 100 osoba. Bazen je isključivo za goste koji su na prenoćištu.

Posebnu celinu čine sportski tereni: dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku na pesku, teren za mali fudbal i teren za boćanje.

Takođe, najmlađim gostima na raspolaganju su i dva dečija igrališta. Salaš je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking. Za sve veće događaje kao što su Family Day ili neka korporativna žurka salaš poseduje i beli party šator koji može da smesti preko 500 osoba. Party šator i pagode se mogu postavljati kako kod nas tako i na željenu adresu.

http://www.salasdjordjevic.com/