Potpisivanjem ugovora, danas je u Beogradu ozvaničena integracija dva velika medicinska sistema – turskog Acibadema, jednog od najvećih bolničkih lanaca na svetu, i Bel Medica

0
1282
osnivači Bel Medica Jasmina i Milan Knežević i vlasnik i osnivač Acibadema gospodin Mehmet Ali Aydınlar.
Potpisivanjem ugovora, danas je u Beogradu ozvaničena integracija dva velika medicinska sistema – turskog Acibadema, jednog od najvećih bolničkih lanaca na svetu, i Bel Medica, ugledne srpske privatne bolnice. Ugovor su potpisali vlasnici i osnivači Bel Medica Jasmina i Milan Knežević i vlasnik i osnivač Acibadema gospodin Mehmet Ali Aydınlar.
osnivači Bel Medica Jasmina i Milan Knežević
Time je Acibadem postao većinski vlasnik Bel Medica, vodeće privatne zdravstvene ustanove u Srbiji sa tradicijom dugom 26 godina. Ubuduće će poslovati pod nazivom „Acıbadem Bel Medic“, a suvlasnik i generalni direktor, kao i do sada, biće dr Jasmina Knežević.
Osnivač Bel Medica Jasmina
-Time je Acibadem postao većinski vlasnik Bel Medica, vodeće privatne zdravstvene ustanove u Srbiji sa tradicijom dugom 26 godina. Ubuduće će poslovati pod nazivom „Acıbadem Bel Medic“, a suvlasnik i generalni direktor, kao i do sada, biće dr Jasmina Knežević.