Potpisan sporazum o saradnji između FON-a i Specijalne bolnice Banja Koviljača

0
1044

U okviru manifestacije 44. medjunarodnog sajma turizma u Beogradu, danas je na paviljonu- štandu Specijalne bolnice Banja Koviljača potpisan sporazum o međusobnoj saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka (FON).

Sporazum o saradnji potpisali su prim. dr. Aleksandar Jokić, ispred Specijalne bolnice i prof. dr Milan Martić, dekan FON-a.

Specijalna bolnica Banja Koviljača je već godinama pozicionirana kao šampion izvrsnosti i kvaliteta, kao brend lider Jugoistočne Evrope, čiji su zaposleni visoko odlikovani, stručni i nagrađivani, a rezultati koje postiže u lečenju pacijenata stiču poverenje sve većeg broja korisnika i to su prepoznali i u Evropskoj Uniji. Takođe, FON je već godinama jedan od najtraženijih fakulteta na Beogradskom Univerzitetu, čiji studenti spadaju među najuspešnije što svedoče i plasmani na brojnim svetskim takmičenjima, dok su profesori jedni od najstručnijih iz svojih oblasti. Ovakva saradnja spaja stručnost i uspešnost u svom polju oba potpisnika, koja donosi razmenu bogatih iskustava i obostrano usavršavanje.

Produkcija video – tv reportaže:  https://www.diasporamediagroup.rs ,https://citymarketingservice.rs/    www diasporagroup.org , Srbija, region, svet

Mile Grozdanić, email: cms.beograd@gmail.com, tel. 063/230 222

Miša Ćirić, email: upakovananostalgija@yahoo.com, tel. 061/655 72 08

44. međunarodni sajam turizma i horeca opreme na Beogradskom sajmu, 24.02.2023.g. Beograd, Srbija