Ponos Srbije umetnica Cveta Popović iz Loznice

0
2008
Cveta Popović

 

Diaspora media group je dobila mnogo mailova kako iz zemlje,regiona i diaspore sa molbom da uradimo intervju sa jednom mladom kreativnom umeticom iz kao ponos Srbije,pravih vrednosti. Na zahtev naših čitalacaca predstavljamo vam Cveta Popović iz Loznice.

Cveta Popović
Cveta Popović

 

DMG NEWS: Gospodjice Popović kada ste otkrili svoj umetnički talenat ?

Umetnički talenat sam otkrila od malih nogu, tako da sam oduvek znala da je to put kojim želim da idem i bavim se.

Cveta Popović

DMG NEWS: Ko su kupci vaših slika ?

Moje slike se prodaju ne samo u zemlji, nego i širom inostranstva.

Cveta Popović

DMG NEWS: Sa kim ste saradjivali do sada ?

Sarađivala sam sa dosta poznatih ličnosti i drago mi je da moju umetnost, osećaju, prepoznaju, poistovećuju se i žene i muškarci, jer svakodnevno dobijam poruke kako ih moje slike inspirišu.

Cveta Popović

DMG NEWS: Koji je vaš cilj i kako doživljavate umetnost uopšte ?

Cilj umetnosti i jeste da probudi sve ono što nosimo u sebi. Umetnost je svuda oko nas, samo je treba prepoznati. A, da bi razumeo umetnost i prepustio se njoj, moraš imati tu umetničku dubinu i širinu, svoj umetnički izraz. Često volim da kažem da je umetnik taj koji može da uđe u kožu anđela i đavola po potrebi.

Cveta Popović

DMG NEWS: Šta je vaša inspiracija,u čemu je tajna vašeg uspeha ?

Moja inspiracija je najčešće u lepoti, strasti, snazi, takva energija me pokreće. Inspiracija nije samo trenutak, već i osećaj, misao, reč, rečenica, osoba, čak i mi sami možemo biti inspiracija..

Cveta Popović

DMG NEWS: Imate li neku poruku za naše čitaoce u Srbiji,regionu i širom sveta?

Treba biti svoj, ne izgubiti svoju ličnost, identitet, u svetu koji pokušava da te oblikuje po svojim standardima. Mnogi su izgubili kompas i kvalitet zato što su olako prihvatili neke manje vredne stvari. Jako je važno kakvi smo iznutra, jer to je ono što pleni, što nam niko ne može oduzeti, pokloniti i ono što traje večno. Upravo ta unutrašnja energija dominira na mojim slikama.
Cveta Popović
Cveta Popović

Diaspora media group se zahvaljuje sjajnoj mladoj dami i želi joj puno uspeha u daljem radu.