Ponos Srbije Andjela Ružić iz Mačve

0
1620
Diaspora media group ie posetila porodicu Ružić iz Dublja  naselje u Srbiji u opštini Bogatić u Mačvanskom okrugu.
Da su tradicija i dobro dobro vaspitanje i dalje važni za srećan i ispunjen život dokaz je porodica Ružić.
Glavni razlozi naše posete ovoj porodici su generacijski uspesi koje postižu.
Ćerka Andjela, clan Srpske reprenzetacije, karate šampion, ponosna je vlasnica crnog pojasa 1. dan.Iako je još uvek u osnovnoj školi, do sada je osvojila 94 medalje i 11 pehara kako na domaćim tako i na medjunarodnim ali i  svetskim takmicenjima.Andjela je skromna ali vredna i uporna devojčica.Gotovo nikada nije izostala sa treninga koji su svakodnevni i naporni.Nada se i veruje u još novih i velikih uspeha kao da i jednog dana učestvuje na Olimijadi. Nesebična i konstantna podrška njene porodice je jedan od glavnih faktora njenih uspeha.
Predstavnik porodice Ruzic, gospodin Radiša kao uspešni privrednik u domenu ratarstva i stočarstva naglašava trud i rad kao glavni razlog uspeha jedne porodice.Sa setom se priseća svog pokojnog oca, Radosava Ružica poznatijeg kao Cile, koji se uvek pominjao po dobroti i poštenju u čitavoj Mačvi.Porodici je on bio i ostao  zvezda vodilja ka daljim uspesima.Osnovao je Mlinsku kucu Ružić 1994 I započeo je mlinsku proizvodnju brašna, mlin preradu zitarica. Mlinska kuća Ružic-mlinsko preduzeće su od 2003. ovlašćeni skladištari robnih rezervi Republike Srbije.
Poseduju svoju zemlju i bave se ratarstvom,imaju jednu od najsavremenijih farmi u Mačvi za tov svinja, koja je potpuno automatizovana.Saradjuju sa trzistem BIH, Makedonije, Albanije, Crne gore kao i Italije.
Uvek otvoreni za novitete, dodatnu proizvodnju i plasman na nova trzista a pre svega za poštenu domaćinsku priču, pružaju kvalitet, sigurnost i poštenje.
Andjela Ružic rodjena 21. jula2008 godine u Loznici. Karate je počela da trenira sa pet godina . Ima ukupno 94 medalje i jedanaest pehara.
Od svih nagrada i dva svetska zlatna odličja,prvo u Karlovim Varima i drugo u Zrenjaninu ove godine . Takodje u Sloveniji osvojila bronzanu medalju na Evropskom takmičenju. Sa 12 godina ima crni pojas- prvi dan.
Zrenjanin 14.11.2021.SVETSKI SAMPIONAT U KARATEU
Andjela odbranila je titulu svetskog sampiona iz Karlovi Vari(česka),i dokazala da je zasluzeno i dalje na svetskom tronu,pobedivsi u finalu Svetskog prvenstva u karateu u Zrenjaninu.
Prvenstvo Beograda…

Andjela Ružić,sportista opstine Bogatić,šampion sveta u karateu

Diaspora medija group se zahvaljuje porodici Ružić na toploj dobrodošlici i takodje velika zahvalnost Profesoru Zoranu Ostojiću velikom patriotu i promoteru republike Srbije što nas je uputio da Bogatić ima nacionalne heroje.

Za diaspora media group:

Milša Ćirić,Slobodan Ejupović, Mile Grozdanić

http://www.citymarketingservice.rs

 

http://www.diasporagroup.org