Novogodišnji intevju, gospodin Radoslav Veselinović kompanija „Galeb group“ Srbija

0
1487

Gospodin Radoslav-Rade Veselinović, osnivač i vlasnik kompanije „Galeb group“ sa sedištem u Šapcu, web: www.galeb.com  redakciji „Diaspora media group“ dao je invtervju povodom predstojećih Božićnih i Novogodišnjih praznika i čestitke i najlepše želje za 2022.g., osvrt na proteklu 2021.g.

 

GALEB Šabac, jedan je od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima, a inače je prvo registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ. Kompanija je osnovana 1977. godine, najpre kao zanatska radionica iz oblasti elektrotehnike i elektronike. Tokom četiri decenije uspešnog i dinamičnog razvoja, stalno smo osvajali nove oblasti poslovanja.

Zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, najveći smo srpski proizvođač fiskalnih uređaja, GPS sistema, signalno-sigurnosnih sistema za železnicu, preradi metala i proizvodnji metalne ambalaže. Iza nas su decenije rada, uspeha, napretka, godine u kojima smo izgradili poverenje među 30 hiljada poslovnih saradnika u 28 zemalja na četiri kontinenta.
Dostizanje ove pozicije omogućilo je oko 500 zaposlenih, mreža od sedam sopstvenih preduzeća u zemlji i više od 200 ovlašćenih servisera i distributera. Galeb, pored osnovne delatnosti, obavlja i poslove holdinga za svoja preduzeća u sistemu. Dosadašnjim poslovanjem, Kompanija je u potpunosti opravdala svoj korporativni slogan “Galeb – Partner najboljima”, a na nama je da svoje znanje, snagu i želju uložimo kako bi se zadržali na tom putu.

 

 

Realizacija: Mile Grozdanić, Slobodan Ejupović, prof. Zoran Ostojić i Miša Ćirić www.diasporamedaigroup.rs i www.diasporagroup.org Srbija, region, svet Produkcija reportaže: City marketing service doo Beograd

www.citymarketingservice.rs

Beograd, Srbija, 28.12.2021.g.