Nova nada Srpskog turizma Andjela Ejupović posetila Hotel Premier u Budvi

0
507

Hotel Premier

Ukoliko planirate da svoj odmor provedete u nekom od hotela na Budvanskoj rivijeri, Diaspora Media Group toplo preporučuje hotel Premier 4*.

Hotel Premier nalazi se u gradskom naselju Bečići na opštini Budva. Od Bečićke plaže udaljen je samo par minuta lagane šetnje i oko 3km od centra Budve.

Hotel služi doručak koji je uračunat u cenu i to je ujedno jedini obrok koji možete dobiti u ovoj sezoni 2022. godine. Takođe, hotel poseduje bazen sa suncobranima i ležaljkama, saunu i teretanu koje možete koristiti potpuno besplatno, kao i besplatan Wi-Fi,  ali i kozmetički salon sa raznovrsnim i širokim spektrom usluga uz dodatnu doplatu.

Prostrane sobe hotela Premier su klimatizovane, imaju terasu, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, peškirima i bade mantilima, TV, sef.

Hotel se prostire na nekoliko spratova i do svakog je moguće doći liftom.

U svojoj ponudi imaju i apartmane koji su odlično opremljeni, klima uređajima, sopstvenim kupatilom, terasom, i čajnom kuhinjom. Gosti apartmana besplatno mogu da koriste saunu, teretanu, Wi-Fi kao i bazen, ali je za doručak potrebno doplatiti.

Hotel Premier je idealno rešenje ukoliko želite da budete na korak od Budve i svega što ona nudi, ali i da imate potpuni mir i dobro iskorišćen odmor.

https://budvapremier.com/

https://instagram.com/premierhotelbudva?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Alekse Šantića bb Bečići, Budva Crna Gora
premierbudvahotel@gmail.com
+382 68 500 015

Našu sjajnu Andjelu Ejupović možete pratiti na instangramu

https://instagram.com/andjae_?igshid=NWRhNmQxMjQ=

Autor teksta :Andjela Ejupović

Andjela Ejupović