Mitsubishi Electric industrial/Collaborative Robots

0
764

DMG news u poseti 52. Međunarodnarodnom kongresu i izložbi o KGH posetila preduzeća:

 

Od jednostavnih aplikacija za biranje i postavljanje, do složenih zadataka montaže, Mitsubishi Electric industrijski roboti opremljeni su brzinom i preciznošću vodećom u klasi. Zajedno sa inteligentnim opcijama kao što su 3D vizija, sensing sile, besprekorna PLC integracija i mogućnost rada u „saradničkim aplikacijama“, Mitsubishi Electric ima robote potrebne za današnje zahtevne proizvodne aplikacije.

Podržani najboljom početnom garancijom u industriji, svi Mitsubishi Electric roboti kupljeni u Severnoj Americi dolaze sa početnom tri (3) godine na licu mesta** garancijom – najboljom u industriji. Kliknite ovde da saznate više o najboljoj početnoj garanciji za robote u industriji i da registrujete svog robota.

Zaštitite svoju investiciju uz Mitsubishi Electricov plan preventivnog održavanja Robot Diamond Assurance™. Robot Diamond Assurance™ je dizajniran da poveća dugovečnost i garanciju vaše investicije u robote. Uz redovno planirano, pravilno održavanje od strane Mitsubishi Electric fabrički obučenih tehničara, imate koristi od produženog radnog vremena, nižih ukupnih troškova vlasništva i produženog veka trajanja vašeg robota

Mitsubishi Electric Cobot – MELFA ASSISTA može da deli radni prostor sa ljudima.

Jednostavnije, lakše i fleksibilnije

* Jednostavna kontrola sa direktnim podučavanjem i dugmadima za upravljanje na ruci robota

* Lako programiranje sa vizuelnim programiranjem, nije potrebna ekspertiza za programiranje robota

* Jednostavno povezivanje sa širokim spektrom komponenti kao što su hvataljke, vizija, senzori itd.

Više informacija :

https://www.venting.rs/

https://steelsoft.rs/