Intervju sa Prim. dr Aleksandrom Jokićem, v.d. direktorom SB Banja Koviljača

0
1465
Prim. dr Aleksandar Jokić, v.d. direktor SB Banja Koviljača

Povodom uspešnog početka realizacije ugovora o saradnji između Penzionog fonda Austrije i Specjialne bolnice za rehabilitaciju „Banja Koviljača“, redakcija „Diaspora media group“ prikazuje intervju sa Prim. dr Aleksandrom Jokićem, v.d. direkotorom ove medicinske institucije, kao i povodom svih dešavanja i novosti u radu SB B.Koviljača.

Klikom na link ispod možete pogledati ceo intervju:

U samom srcu Banje Koviljače nalazi se istoimena Specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedan od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi.

Ova elitna zdravstvena ustanova za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju, uspela je da višedecenijskim iskustvom, na najbolji način, poveže blagodeti tradicionalnog – prirodnog lečilišta sa svim onim što nudi savremena fizikalna medicina i rehabilitacija.

Po svojim smeštajnim kapacitetima, kvalitetnoj ishrani i vrhunskoj usluzi, ubraja se u red evropskih hotela visoke kategorije. Kao jedna od najstarijih rehabilitacionih ustanova u Srbiji, osim najsavremenijih metoda lečenja i prirodnih blagodeti, gostima nudi osmeh na licu, ljubav u srcu i veru u duši.

O zdravlju i dobrom raspoloženju gostiju brine ekipa lekara specijalista i subspecijalista, fizio i radni terapeuti, medicinske sestre i tehničari, dijetetičar – nutricionista, kao i brojne prateće službe. Sa lica zaposlenih zrači čar koja smiruje sve brige i odnosi sve boli srca. Ovde je primetan mir i radost, osećanje neobične – anđeoski duhovne lakoće zaposlenih koji neprestano lebde nad svojim gostima. Specijalna bolnica za rehabilitaciju – Banja Koviljača deluje sinhrono kao sunčani sat, jer jedino delujući poput tog mehanizma mogući su uspesi koje postiže ova, već evropska, elitna ustanova. Vitrine ove ustanove upravo i krasi SUNČANI SAT – najveće priznanje u zdravstvu u našoj zemlji.

Maksima zaposlenih u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju – Banja Koviljača glasi:
Snaga vodopada je u mnoštvu kapljica koje rade zajedno

Više o Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju na sajtu: https://banjakoviljaca.rs/index.php

Info telefon i mail:

 +381 15 818 270  info@banjakoviljaca.rs