Huawei Enterprise ICT Roadshow Digital and Green in Serbia

0
515
Danas 31.08.2022. u Beogradu je kompanija Huawei održala događaj pod nazivom „Huawei Enterprise ICT Roadshow Digital and Green“ gde su predstavljena najnovija rešenja u oblasti zelene tehnologije i pametnih rešenja.

Događaj, koji su zvanično otvorili direktor kompanije Huawei u Srbiji, Čen Čen, direktor Kancelarija za IT i eUpravuProf. dr Mihailo Jovanović, ambasadorka Narodne Republike Kine u Republici Srbiji Nj. E. Čen Bo, i potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, okupio je više od stotinu partnera kompanije Huawei.

 

 

Na događaju je predstavljen i jedinstveni demonstracioni kamion sa najsavremenijim tehnološkim instalacijama koje olakšavaju procese u zdravstvu, obrazovanju, E-upravi, finansijama, transportu i mnogim drugim industrijama. Pored toga, predstavljen je i Huawei SKE – Huawei Solar sistem koji se sastoji iz nekoliko delova, kako uređaja, tako i tehnologije. Zasniva se na upotrebi digitalne i internet veze za povezivanje sa solarnim panelima instaliranim na kući ili nekom drugom objektu korisnika.
#digital #solar #huawei #greenenergy

Huawei Serbia news, August 31, 2022, Belgrade