DZENTLMEN UVEK UZ NEPROLAZNE VREDNOSTI

0
782
www.dzentlmen.rs

Pritisak vremena nadolazećeg istiska prave vrednosti, pa su učtivost, smernost, vernost i ljubaznost, postale maglovite u epohi  turbulentnog odrastanja, sazrevanja i bitisanja opšteg. Sasvim uobičajeno mi je da damu uvek pustim ispred sebe da uđe u restoran, zgradu ili radnju, bilo da je moja, ili neka sasvim slučajna prolaznica. Nalet društvenih mreža, kao i svaka novina, osim bujuka kiča, nepismenosti i nadmenosti, retko su pružale sliku i reč koje opravdavaju neke stare, kvalitetne vrednosti. Potreba za njima je bila nesumnjiva, pa je samim tim i moja ideja o pokretanju fb stranice, bila neprikosnovena.

Džentlmen je nastao lagano, tiho i prirodno, kao potreba moja da se izrazim, ali i potreba pojedinaca sličnih meni da nailaze u moru prozaičnosti na nešto drugačije. Džentlmen je rođen 2012.godine, ili je to bilo mnogo godina pre, tek svoje svetlo je ugledao pre šest godina, i do sada je oko sebe okupio pola miliona posetilaca. Slike dama, muškaraca koji ih tretiraju  načinom kakav bi svaka žena poželela, nekad praćene prigodnim citatom ili autorskim tekstom, bile su zaista rado prihvaćene. Džentlmen je vrlo brzo dorastao većim stranicama, a onda ih još brže prevazišao, pa je potreba za širenjem ideje o džentlmenu kao karakternoj crti, doterala projekat na Instagramu. Broj pratilaca je iz dana u dan vrtoglavo rastao, komentari su bili potvrda da ljudi prepoznaju prave vrednosti ali pod pritiskom brzog života, često bili u nemogućnosti da se i sami ponašaju u skladu. Džentlmen nije samo primer kulturnog pojedinca.

Mile Grozdanić

On je, pre svega, samosvestan. Njemu nisu potrebni drugi da ga potvrđuju, umeren je u piću i hrani, i hedonizmom on rukovodi, a ne obrnuto. Sazrevanje je vodilo samo višim nivoima.

Tv kanal Džentlmen je projekat koji je negde kruna šestogodišnjeg ulaganja u njega.

Džentlmen je uvek džentlmenski raspoložen, pa uvek izlazi u susret pojedincima i kompanijama koji poštuju prave vrednosti, a koji bi želeli da se oglase u društvu Džentlmena. Stoga, ukoliko se takva potreba javi baš kod Vas, budite slobodni i kontaktirajte nas za neku buduću saradnju.

http://www.dzentlmen.rs/