Digitalna revolucija industrije pomoći na putu

0
857

 

Koliko vam se samo puta desilo da u potpunosti izgubite živce zbog kvara na automobilu? Stres, strah i panika. Gde sad naći servisera, koga zvati? Koliko će sve da košta?

 

VOZZi je startup kompanija iz Srbije, nastala sa ciljem i vizijom da iz korena promeni industriju pomoći na putu staru preko 100 godina. Nešto što je nekada bilo izuzetno sporo i relativno skupo, sada rešava jedna naizgled mala aplikacija. Nema više situacija gde u pola noći zovete prijatelje ili rodbinu kako bi vam pomogli da nađete najbližeg servisera ili šlep službu. Šta više, ne morate nikoga da zovete, dovoljno je da samo da kliknete na jedno dugme u aplikaciji i pomoć je ubrzo tu. Nije potrebno da gubite vreme tražeći servisera, već on lako i brzo pronalazi vas.

 

Kakve sve to promene donosi VOZZi aplikacija?

  • Nema potrebe za popunjavanjem i potpisivanjem dosadne papirologije. VOZZi pronalazi najbližeg servisera ili šlep nakon samo par klikova u aplikaciji.
  • Ne morate brinuti o promeni automobila, jer se VOZZi paketi pomoći na putu vezuju za osobu koja paket kupuje, a ne za automobil. Pomoć možete zatražiti čak i kada ste suvozač.
  • Ne morate da budite prijatelje, rodbinu i kumove da pomognu kada stanete negde zbog kvara, jer VOZZi operativni centar radi 24h, 7 dana u nedelji i 365 dana godišnje.
  • Nikada vas nećemo ostaviti bez pomoći. Naša mreža partnera je rasprostranjena širom Evrope. Uvek ste u sigurnim rukama, jer se blizu 3000 obučenih profesionalaca u svakom trenutku nalaze na samo klik od vas.

 

Kako izgleda jedna klasična situacija u kojoj ste se možda već našli ili potencijalno hoćete?

 

Krenuli ste kod rodbine u Austriju. Put je bio dug i iscrpljujuć, ali uskoro stižete. Samo što ste prešli austrijsku granicu – auto je stao, kvar na motoru. Definitivno neće ići dalje. Koga da zovem? Gde se nalazim? Panika, strah, milion pitanja u glavi. Je l moguće da se ovo desilo? Nakon pozivanja svih brojeva u imeniku i saznanja da ne postoji niko ko bi trenutno mogao da vam pomogne, kreće potraga na internetu. A tamo ima na hiljade opcija, šlep službi, iskaču reklame na nemačkom, svega je previše. Vreme prolazi, panika postaje sve veća. Sada ste već sigurni da zaostajete i da sve što ste isplanirali da uradite u Beču sigurno neće biti moguće. Kada posle puno znoja, psovanja i nervoze pronađete šlep službu koja vam se čini validnom, sledi pitanje: A koliko će da me košta šlep? I tada tek kreće pravi haos. Šlep do kuće? Nemoguća opcija. Do Beograda sada ima skoro 700km. To znači da će šlep koštati preko 1000 evra. Šlep do prvog servisa? Ali popravke su ovde nekoliko puta skuplje nego u Srbiji. I šta ćemo sad?

 

Ništa od ovoga ne mora da vam se dogodi. Ukoliko imate VOZZi paket, sigurni ste na bilo kom putovanju u celoj Evropi i Srbiji. I scenario će biti ovakav. Ako vam je potrebna pomoć na putu, a imate uključen mobilni internet i GPS, servisera pozivate iz VOZZi aplikacije, klikom na dugme „Pomoć na putu – Zatraži asistenciju”. Sistem će pronaći najbližeg servisera sa procenom vremena dolaska na vašu lokaciju. Ako nemate uključen mobilni Internet (ako ste u inostranstvu ili u Srbiji bez mobilnog interneta), a imate važeći VOZZi paket, pokrenite VOZZi aplikaciju i automatski će se pojaviti ekran za kontakt sa našim call centrom – pozovi 19919 ili inostranstva +381114019919. Ljubazni i profesionalni operateri će vam pomoći, nakon što im pročitate broj svog paketa sa istog ekrana, a oni će preuzeti brigu o vašem vozilu i svim putnicima. Dakle, nema čekanja, nema nervoze i panike. Sve će biti rešeno u najkraćem mogućem roku.

 

Pogledajte iskustva naših korisnika.

 

Koje pakete VOZZi ima u ponudi?

 

  • VOZZi RS (teritorija Srbije)
  • VOZZi Evropa (teritorija cele Evrope, uključujući ostvra, i evropski deo Turske, ali i teritorija Srbije)
  • VOZZi Evropa MAX (teritorija cele Evrope, uključujući ostvra, i celu Tursku, ali i teritorija Srbije)

Svi paketi traju 12 meseci. Važe i u slučaju kvara, i u slučaju saobraćajne nezgode. Takođe, u okviru svakog paketa možete potpuno besplatno aktivirati moto dodatak. To znači da ćemo se pobrinuti i za vašeg dvotočkaša, ukoliko dođe do kvara. VOZZi partneri imaju adekvatnu opremu za motocikle. Sve detalje o paketima možete pronaći na našem sajtu.

 

Kako kupiti VOZZi paket pomoći na putu?

 

Veoma lako! Kupovinu možete obaviti digitalno putem aplikacije ili webshopa i platiti karticom ili uplatnicom. Samo odaberite odgovarajući paket i kliknite na dugme KUPI. Takođe, VOZZi pakete pomoći na putu možete kupiti na prodajnim mestima. Možete pronaći vama najbliža prodajna mesta na mapi na našem sajtu.

Nemojte prepuštati sreći svoju sigurnost na putu. Ne dozvolite da se nađete u stresnoj situaciji. Sačuvajte svoj mir, ali i novac.

 

Kupite VOZZi paket pomoći na putu i bezbrižno vozite.