Delegacija Austrijskog penzionog fonda u restoranu “Pod Kulom”

0
594
restoran-pod-kulom

Skriven u lepotama velelepnog parka Banje Koviljače, u samom srcu kraljevskih zdanja Vile Hercegovina i Vile Dalmacija, restoran “Pod Kulom” deo je Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača, a u isto vreme predstavlja celinu za sebe koja se može pohvaliti bogatom ponudom i vrhunskom uslugom.

Delegacija Austrije

Restoran “Pod Kulom” postoji već 11 godina, poseduje 100 mesta i nalazi se u istoimenom objektu, popularnoj kuli, koja asocira na kraljevsku krunu. Sa četiri bašte koje se pružaju na tri nivoa sa 164 mesta i nude savršen pogled na banjski park, “Pod Kulom” poseduje i savremeno opremljen enterijer, što predstavlja idealno mesto za odmor i uživanje za svako godišnje doba.

Naš restoran je nadaleko poznat po čuvenim specijalitetima kuće i vrhunskom načinu spremanja hrane i serviranja jela. Brojne nagrade krase zidove Specijalne bolnice za rehabilitaciju a neke od njih su Zlatno turističko srce u 2003. godini i pehar novosadskog sajma iz 2007., a restoran “Pod Kulom” je dobitnik velike zlatne medalje sa međunarodnih gastro festivala na Novosadskom Sajmu iz 2003., 2004., 2005. i 2007. godine.

Ambijent prirodnih lepota i višedecenijskih građevina daju poseban osećaj nadahnuća i prijatnog ugođaja gostima restorana „Pod Kulom“, a u večernjim satima, naši gosti uživaju uz probrani repertoar starogradske muzike. Uz to, nudimo i relaksaciju u wellness centru “Kovilje” gde se možete opustiti nakon napornog dana.