DA LI ZNAŠ KOLIKO KOŠTA ŠLEP?

0
427

1500 eur. Da, toliko košta na primer šlep automobila iz Beča do Beograda. Da li je uvek tako? Šta utiče na tu cenu? Koje su sve moguće opcije? Idemo redom.

 

Kada je u pitanju pomoć na putu, uglavnom se svi sete tek onda kada zatreba. Uvek imamo izgovore kao što su: Automobil mi je sasvim nov, neće mu se ništa desiti ili Nisam valjda baš toliki baksuz. I mada je lepo uvek razmišljati pozitivno, realnost je malo drugačija. S jedne strane, automobil je mašina koja je sklopljena od oko 30 000 najrazličitijih delova i uvek je moguće da nešto otkaže. Takođe, statistika kvarova govori za sebe. Primera radi, nacionalni provajder usluga asistencije u SAD-u, tokom jednog leta obavi preko 8 miliona asistencija na putu. Iako se 75% kvarova dešava dok ste u vašem okruženju, onih 25% u proseku dvostruko nadmašuje Vaš planirani budžet za jedno letovanje.

 

Evo kako izgleda jedna klasična situacija u kojoj ste se možda već našli, ili potencijalno hoćete.

 

Krenuli ste kod rodbine u Austriju. Put je bio dug i iscrpljujuć, ali uskoro stižete. Samo što ste prešli austrijsku granicu – auto je stao, kvar na motoru. Definitivno neće ići dalje. Koga da zovem? Gde se nalazim? Panika, strah, milion pitanja u glavi. Je l moguće da se ovo desilo? Nakon pozivanja svih brojeva u imeniku i saznanja da ne postoji niko ko bi trenutno mogao da vam pomogne, kreće potraga na internetu. A tamo ima na hiljade opcija, šlep službi, iskaču reklame na nemačkom, svega je previše. Vreme prolazi, panika postaje sve veća. Sada ste već sigurni da zaostajete i da sve što ste isplanirali da uradite u Beču sigurno neće biti moguće. Kada posle puno znoja, psovanja i nervoze pronađete šlep službu koja vam se čini validnom, sledi pitanje: A koliko će da me košta šlep? I tada tek kreće pravi haos. Šlep do kuće? Nemoguća opcija. Do Beograda sada imamo skoro 700km. To znači da će šlep koštati preko 1000 evra. Šlep do prvog servisa? Ali popravke su ovde nekoliko puta skuplje nego u Srbiji. I šta ćemo sad?

 

Ništa od ovoga ne mora da vam se dogodi. Ukoliko imate VOZZi paket, sigurni ste na bilo kom putovanju u Evropi. Vi birate: cena godišnjeg VOZZi paketa naspram stotine ili hiljade evra koliko vas može koštati šlep u inostranstvu. Vi birate: stres, panika, neprekidno pozivanje brojeva na koje se niko neće javiti, ili, svega nekoliko klikova u VOZZi aplikaciji i pomoć je tu. https://rs.vozzi.app/sr/

Stali ste u Grčkoj na putu ka moru? Nikakav problem. Uz VOZZi Evropa ili Evropa MAX pakete, obezbeđen vam je neograničen šlep do željene lokacije bez dodatnih troškova. Da, VOZZi partner će vas zaista šlepati od Grčke do kuće bez bilo kakve doplate.

Želite da nastavite putovanje, jer imate veoma važnu proslavu kod prijatelja u Podgorici? I ovo je rešeno. VOZZi paketi omogućavaju svim putnicima iz automobila da nastave putovanje.

Ove i sve ostale usluge i benefite VOZZi paketa možete pronaći detaljno navedene ovde.

https://rs.vozzi.app/

Nemojte prepuštati sreći svoju sigurnost na putu. Ne dozvolite da se nađete u stresnoj situaciji. Sačuvajte svoj mir, ali i novac.

Kupi VOZZi paket i bezbrižno vozi.

https://rs.vozzi.app/