Beograd slavi velikog Novaka Đokovića i njegov najveći uspeh u karijeri

0
105
novak djokovic rekord

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević i v.d. sekretara za urbanizam i građevinske poslove Bojana Radaković primili su srpskog tenisera Novaka Đokovića u Starom dvoru povodom najvećeg dostignuća u njegovoj karijeri, rekorda – najviše nedelja provedenih na čelu ATP liste, ukupno 311.

Tim povodom večeras su na fasadi Starog dvora prikazani Novakovi uspesi, njegovi najbolji potezi, pobede i osvajanje titula, saopšteno je iz Službe za informisanje Grada Beograda.

Vesić je istakao da im je velika čast i zadovoljstvo da ih večeras u Skupštini grada poseti proslavljeni teniser Novak Đoković.

“Mi smo njemu u čast organizovali proslavu povodom toga što je danas zvanično postao najbolji teniser svih vremena. Napravili smo projekciju na fasadi Starog dvora. Naši najznačajniji objekti, mostovi, fontane, osvetljeni su u boji zastave Srbije. Na bilbordima su poruke zahvalnosti Novaku. Kada smo to organizovali nismo znali da je Novak u Beogradu. Pozvao me je juče i rekao da bi mogao da dođe u Skupštinu grada. Sve nas je prijatno iznenadio, a ispred Starog dvora je bila prava euforija. Hvala mu, još jednom je pokazao koliko je veliki i koliko voli svoj Beograd”, istakao je Vesić.

novak djokovic rekord proslava

Novak Đoković zahvalio je svima na predivnoj proslavi u njegovu čast i istakao da je Beograd mora da se doživi da bi se voleo, dodaje se u saopštenju.

novak djokovic rekord proslava

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Molimo Vas unesite Vaše ime