BALKAN SPA SUMMIT BELGRADE, SERBIA October 10-12, 2023

0
446

Dobro došli na BalkanSpa Summit!

Sa realizacijom BalkanSpa Summit-a smo pauzirali nekoliko godina iz zaista opravdanih razloga i sada želimo da ga “vratimo u život”. Ovaj povratak ćemo iskoristiti da ga programski osvežimo i modernizujemo u skladu sa najnovijim trendovima u balneologiji i zdravstvenom turizmu. Mi, na Balkanu, imamo mnogo toga zajedničkog što može da se ugradi u novi turistički proizvod na evropskom tržištu. Taj novi proizvod će postati poznat pod imenom “Balkan Spa”.

Da bi jedan proizvod postao poznat mora da poseduje standarde, a oni se postižu kroz težak, posvećen i zajednički rad! Zato je BalkanSpa Summit i nastao – kao događaj na kome ćemo svake godine da razmenjujemo iskustva i da se družimo.

Želimo da istaknemo najbolje u zdravstvenom turizmu Balkana i tako promovišemo naše dvovekovno iskustvo, i to: destinacije, hotele i hotelijere, lekare i terapeute, menadžere, predavače, programe medicinske rehabilitacije i sve ostale koji su usko vezani za banje. To je osnovni razlog zašto uvodimo BalkanSpa Summit Award koju ćemo dodeljivati svake godine. Kompetentni žiri će imati težak i odgovoran zadatak – da izabere najbolje. Nadamo se da smo predloženim kategorijama za nominovanje pokriili sve ili bar najvažnije segmente balneologije i zdravstvenog turizma.

Ako razmišljate kao mi, pridružite nam se! Hajde da zajedno postignemo cilj – uspšenu promociju svih vrednosti koje Balkan poseduje!

“Balkan up!”

(Iztok Altbauer)

 MOLIMO KLIK NA LINK ORGANIZATORA – CLICK ON THE WEBSITE, PLEASE: