Apsolutni hit u Srbiji

0
1740

Šta su elastični plafoni? Šta ih čini unikatnim i podjednako savršenim za uredjenje enterijera u rezidencijalne i komercijalne svrhe?

Bez obzira na popularnost elastičnih plafona u drugim delovima sveta, u Srbiji je ovaj sistem uređenja enterijera prilično nov. Ako je i za vas ovo relativno nova ideja, možda će vas zanimati da čujete koja su to jedinstvena svojstva elastičnih plafona.

Elastični plafon je zapravo čvrsta vinil folija, koja se specijalnim postupkom navlači na pripremljenu konstrukciju, koja se potom montira na plafon ili po obodu prostora gde se planira uređenje. Folija je lagana, oko 0.28mm debljine, ulrtrazvučno zavarena, i samim tim izuzetno izdržljiva i neuništiva.  Folija koja se navlači je vodootporna i može da izdrži do 100 litara po m2 i tako vas zaštiti od iznenadnih poplava i curenja vode. Kao rezultat montaže elastičnog plafona, dobija se idealno ravna plafonska površina, na koju može da se instalira bilo kakva plafonska rasveta kao i elementi protivpožarne zaštite.

Elastični plafoni mogu ostvariti i najzahtevnije dizajnerske ideje. Postoji mogućnost eksperimentisanja po pitanju forme, različitih konstrukcija, po pitanju boja i dezena. Moguće je napraviti plafon bilo koje boje, ali takodje i završna obrada može da bude saten, mat, somot, ili poput ogledala. U zavisnosti od ideje, plafon može da ima štampu neba, različitih pejzaža, i imitiacije različitih površina (kamen, drvo, trava, vaša omiljena fotografija). Sama ugradnja plafona oduzima 3cm od visine plafona i može se montirati bez obzira na oblik i dimenziju prostorije.

Kod oštećenih, krpljenih plafona, koji zahtevaju često krečenje, zatim kod pukotina, neravnina i uporne buđi, instalacija elastičnih plafona je pravo rešenje.  Sama folija je lagana i ekološka, lako se čisti (običnom krpom), ne proizvodi toksične gasove, i energetski je efikasna. Pored toga što je idealno rešenje za problematične objekte, elastični plafoni su pre svega dekorativno rešenje za uređenje enterijera. Ukoliko želite jednostavno da ulepšate prostor u kome živite, ili želite da ukombinujete atraktivno osvetljenje u plafon sa nekim motivom – onda nema dileme. Kod elastičnog plafona je moguće da plafon svetli iznutra, da menja boje, od zvezda padalica, kometa, galaksija – i sve to za samo jedan dan!

Sama montaža traje jedan dan, bez ikakve prašine, građevinskog otpada, prljanja zidova ili inventara. Naš profesionalni tim ulazi, namešta plafon, izlazi u roku od par sati, i ostavlja vas da uživate u predivnoj montaži, i pre svega u neverici kako je posao završen brzo i podjednako savršenog kvaliteta.

Kad sve to vidite uživo, steknete pravi utisak.

 

Naš profesionalni tim vam stoji na raspolaganju. Zapratite nas na društvenim mrežama, pišite nam ili nas pozovite  na 0649649761 za sve informacije ili nedoumice.

Recite zbogom jednoličnim plafonima! Elastični plafoni su proizvod ruskog kvaliteta, raznovrsnog dizajna i završnih obrada. Ne iziskuju nikakvo čišćenje ili krečenje. Montaža traje par sati i dobijate garanciju od 10 godina da platno nece izgubiti sjaj ili promeniti boju. Idealno pokrivaju sve električne instalacije, neravnine i druge promene na plafonu i mogu se postaviti u bilo kojoj prostoriji. Mogućnosti dizajna su neograničene! Od jednobojnih, maten, saten, visoki sjaj, prirode, neba, do štampe plafona po želji. Pogledajte naš IG i FB profil za više inspiracije.

Kontakt telefon: +381 64 9649761

FB: https://www.facebook.com/plafoninebo

IG: https://www.instagram.com/elasticni_plafoni_nebo.rs/

Website: www.plafoninebo.rs