Apel centra za fiziku i kosmologiju

0
201

CENTAR ZA FIZIKU I KOSMOLOGIJU

Molimo sve dobronamerne ljude koji veruju u to da je znanje osnovni temelj jednog zdravog društva, da uzađu u susret – Centru za fiziku i kosmologiju – našem neprofitnom strukovnom udruženju iz oblasti nauke i obrazovanja, i pomognete u skladu sa Vašim mogućnostima i željama, kako bi brže i uspešnije ostvarili naše ciljeve, tako što bi pomogli razvoj Centra i postali donator i prijatelj Centra. Zaista bi nam to mnogo značilo!

U sadejstvu sa fondacijom Catalyst Balkans, organizujemo prikupljanje sredstava za potrebe renoviranja Centra i izgradnje laboratorija. Može se donirati novac u bilo kom iznosu ili preko njihove platforme čiji Vam link dostavljamo ili direktno na račun Centra (primer uplatnice se takođe nalazi na istoj platformi Catalysta). Možete donirati pod punim imenom ili anonimno, u zavisnosti od Vaše želje. Takođe, možete donirati i preko PayPal računa (info@revelation-physics-cosmology.com)

Za doniranje preko platforme fondacije Catalyst Balkans, link je:

https://www.donacije.rs/projekat/laboratorija-fizika-kosmologija/

Mi bismo izrazili zahvalnost iskreno i onoliko koliko možemo, i kako je već objašnjeno na platformi fondacije Catalyst. Znamo da je finansijska situacija daleko od idealne, ali verujte da ćemo vrlo brzo postati daleko značajniji i veći(ne po površini, naravno, već po delima) Centar od IS Petnica. Na našem sajtu na stranicama „O Centru“ i „Aktuelno“ može se pogledati šta su nam projekti i ciljevi, statut udruženja i osnivački akt, da biste se bliže upoznali sa našim radom. Mi smo relativno mlada institucija, nešto više od godinu i po dana postojimo, ali nismo radili taj period zbog situacije sa koronom, ali smo ipak uspeli da obezbedimo sedište(koje moramo da renoviramo…kancelarije, biblioteka, učionica, mesto za konferencije, amfiteatar, studio za snimanje, itd.), i uspeli smo da obezbedimo plac za laboratoriju i dovedemo asfaltni put do nje.

Ukoliko niste u mogućnosti da donirate novcem, možete nam pomoći i donacijom u potrebnoj opremi (računarska ili tehnička oprema, inventar, itd), takođe preko platforme fondacije Catalyst ili direktno.

Ulaganje u znanje donosi najbolje kamate!

Hvala Vam veliko unapred!

Naš uspeh će biti i Vaš.

Centar za fiziku i kosmologiju

Valjevo, Srbija,