Ambasador Egipta u Srbiji u poseti SB Banja Koviljača i Wellness centru Kovilje

0
1136
Njegova ekselencija Ambasador Republike Egipat u Republici Srbiji, gospodin Amr Aljowaily sa svojom suprugom, u prisustvu Njegove ekselencije počasnog konzula Gvineje u Srbiji gospodina Veljka Jankovića, zvanično su posetili Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Banja Koviljača i Wellness centar Kovilje u starom i renoviranom zdanju Kupatilo Kralja Petra I građenog u periodu od 1904 do 1908.godine.
U ime svih zaposlenih SB BK, uvažene VIP goste dočekao je i upoznao ih sa radom Prim. mr. Aleksandar Jokić, direktor SB BK. (banjakoviljaca.rskursalon.rs), a o Wellness centru Kovilje drage goste informisala je gospođa Marija Nikolić, koja je kao i dr Jokić, Ambasador dobre usluge u ovoj Wellness and Spa oblasti medicinsko-terapeutsko-turističke delatnosti Srbije i Jugoistične Evrope.
Tom prilikom snimljen je ovaj video intervju koji možete pogledati na sledećem linku:

Wellness centar Kovilje.

Dobro došli u oazu mira, oporavka i relaksacije, dobrodošli u Wellness centar Kovilje!

                                         

Wellness centar Kovilje je smešten u velelepnom zdanju Kupatila Kralj Petar I, na preko 1500 m2 i opremljen je sa dva bazena – spoljašnim i unitrašnjim, dve saune, fitness centrom, bazen barom i ostalim propratnim sadržajima. Kupatilo u kojem se nalazi poseduje dugu tradiciju i sa pravom nosi epitet kraljevsko jer je ugostilo brojne velikane pa i samog monarha, za kojeg je izgrađena specijalna kada, dok su bazeni bili namenjeni za ostale banjske goste.

Moderni i savremeno opremljen wellness centar Kovilje postoji od 2007. godine i predstavlja pod-brend Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača. Za dobro raspoloženje i vrhunsko uživanje naših gostiju brine stručni tim terapeuta posebno kvalifikovanih za pružanje usluga masaže i brojnih drugih tretmana koji se primenjuju u ovom wellness centru. Nakvalitetniji preparati, najsavremenija tehnologija i vrhunska usluga je ono što se u našem wellness centru pruža svakom korisniku. Na usluzi u svakom trenutku je i konsultacija medicinskog tima lekara specijalista a sve u cilju dostizanja maksimalnog ugođaja i povoljnog efekta tretmana na zdravlje svakog našeg gosta.

Naš wellness centar Kovilje pomoći će Vam da se uspešno pripremite, da upoznate sebe i definišete ciljeve kojima stremite a ljubazno i visoko profesionalno osoblje učiniće sve za Vaš zdrav i lep izgled. Ovde ćete naučiti da se brzo i lako opustite i regenerišete, da osetite dobrobit aktivnog odmora i prikupite snagu za izazove koji su pred Vama. U našoj kući ne poboljšavate samo Vaše zdravstveno stanje, već stičete novi stil života koji Vam donosi fizičko i mentalno blagostanje.

U okviru usluga koje nudimo su brojni pojedinačni sadržaji, mini paketi, anti-age tretmani Nega duše i tela i wellness programi Umetnost zdravlja i lepote. Obilje sadržaja i stručno osoblje omogućavaju gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke negujući svoje telo i duh. U ovakvoj oazi mira zaboravljate na svakodnevne probleme i čuvate Vaše zdravlje a za vreme koje ovde provedete, zaboravićete na ono što zabrinjava i opterećuje.

Uz muziku, svetlost sveća, miris aromatičnih ulja, podarite sebi iskustvo savršene relaksacije, obnovite životnu energiju i uspostavite ravnotežu tela i duha…

Reportaža koju je realizovala ekipa „Diaspora media group“, 20.11. 2021.g.
Zoran Ostojić, Mile Grozdanić, Slobodan Ejupović i Miša Ćirić, diasporamediagroup.rsdiasporagroup.org, produkcija: citymarektingservice.com Beograd, Serbia and World