Ako te nema na društvenim mrežama – ne postojiš.

0
444
Mile Grozdanić

Ako te nema na društvenim mrežama – ne postojiš. Ukoliko nije na storiju nije se desilo! Ovo je definitivno sveta mantra milenijalaca ali u “moru” blogera i influensera, svojom razlicitošću izdvojio se “Dzentlmen”.

Koliko vapimo za produhovljenim vremenima, kada se cenila lepota i maniri, žena i ljubav, objasnio nam je “čovek iz senke” ovog fantasticnog profila – Mile Grozdanić. Za sebe kaze da nije klasičan influenser. On ne radi već sanja. “Sanjam neki bolji svet, pristajući u ovom da živim. Borim se sa dve stvari, svim i svačim, u želji da sebi ugodim, ništa drugo. Volim da radim, ne da me rade, kako me ponekad pogrešno protumače. Takvima pružam lekcije.”

Kaže da nije naučen rodjen, ali voli da deluje i podučava. Ne pristaje na kompromise ali robuje lepoti i dobrim manirima. Hedonizmu i kvalitetu. Ne skriva da je “Dzentlmen” nastao nakon odličnog seksa, iz zelje da dobar osećaj potraje. Da se proširi na sve aspekte ne samo njegovog već i naših zivota. Bacio je fokus na lepe žene, kvalitetno vino i skupe cigare. Ali sve to postaje bezvredno ukoliko nije praćeno gospodskim manirima, onakvim kakvim nas iz prve ruke podučava. Zeljni smo lepote zato i ne čudi sto je za kratko vreme Dzentlmen usao u sve pore nasih života. Otud i ogroman broj pratilaca instagram i fejsbuk stranica, a da se mnogi redovno vraćaju po dnevnu dozu hedonizma govori i brojka od pola miliona pregleda na dnevnom nivou, čak i vise od 26.000.000 na nedeljnom. Svoje profile na drustvenim mrežama dopunio je i video formom gde nas redovno podučava lepoti.

Ukoliko imate dobar biznis reklamirajte ga na visokom nivou ili nemojte uopšte. Ljudi od stila prepoznaju samo i isključivo kvalitet, ali ne onaj jeftini kojima se podzilazi niskim narodnim masama već gospodi i gospodjicama. Naša zemlja je puna takvih, ako ne verujete meni – brojke ne lažu !” kaže, ko drugi nego dzentlmen Mile Grozdanić na kraju. Razmislite o tome!

www.dzentlmen.rs

@dzentlmen.rs